Skjermbilde utvikling av ny webside

Utvidet webside lansert

Skjermbilde utvikling av ny webside

Arbeidet med utvikling av ny webside går stadig fremover. Nå er det meste av designet på plass og arbeidet fremover vil bestå mye av oppdatering av innhold og finjustering av design.

Websiden blir en samleside for blogging, fotballbilder, bildearkiv, salg av bilder, produktomtaler og mye annet fotorelatert stoff. Det er foreløpig lagt ut lite lesestoff på siden, men det kommer etterhvert.

Mine gamle websider slik som de var før (AaFKbilder.com og Fotosport.no) er tatt ut av drift for å samle all publisering i èn portal. Med andre ord vil det komme massevis av AaFKbilder her. AaFKbilder.com domenet lever fortsatt og vil peke til denne portalen.

Jeg har også lansert Facebookside og Twitterprofil, så følg meg gjerne der for å være oppdatert. Link til nye oppdateringer, bildegallerier osv vil bli publisert der.