Innramma fotografier til salgs

Fotografiet er fremstilt analogt på tradisjonell måte i mørkerom på fiberbasert papir.  Fotografiet er deretter varmmontert på kartong og rammet inn med passepartout, dette for å sikre lang holdbarhet. Rammen er i matt svart, laget av tre og har lysåpning på 31x31cm. Rammelisten er 2,8cm bred og 2 cm dyp. Baksiden av rammen er forseglet med tape. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Svein Ove Ekornesvåg)
Fotografiet er fremstilt analogt på tradisjonell måte i mørkerom på fiberbasert papir. Fotografiet er deretter varmmontert på kartong og rammet inn med passepartout, dette for å sikre lang holdbarhet. Rammen er i matt svart, laget av tre og har lysåpning på 31x31cm. Rammelisten er 2,8cm bred og 2 cm dyp. Baksiden av rammen er forseglet med tape. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Svein Ove Ekornesvåg)

8 ferdig innramma fotografier er nå lagt ut til salg i nettbutikken. Alle bildene er fremstilt på tradisjonell måte i mørkerom og arkivbestandig innrammet. I denne serien er det bare fremstilt et eksemplar av hvert fotografi. Se resten av bildene ved å klikke på denne linken.

Leave a comment