Hvor kan du kjøpe film?

Assortert utvalg av film i forskjellige format, blant annet Kodak Tri-X, Kodak Ektar, Kodak Gold, Kodak Portra, Fujifilm Superia, Fujifilm FP-100C, Ilford Delta og Agfa APX 100. (Svein Ove Ekornesvaag/Svein Ove Ekornesvåg)
Assortert utvalg av film i forskjellige format, blant annet Kodak Tri-X, Kodak Ektar, Kodak Gold, Kodak Portra, Fujifilm Superia, Fujifilm FP-100C, Ilford Delta og Agfa APX 100. (Svein Ove Ekornesvaag/Svein Ove Ekornesvåg)

Det blir dessverre stadig færre fotobutikker igjen i landet og mange av de som er igjen bryr seg ikke om analoge produkter, men fortvil ikke. Heldigvis lever analog film og analoge produkter fortsatt i beste velgående og det er massevis av spennende filmer og produkter å velge mellom, men vil du handle over disk er det en del færre alternativer enn det var før.

I Bergen har du Antonio Stasi sin butikk, i Oslo har du blant annet Akersgata FotoStudio Technika, FotoVideo og Interfoto og i Trondheim har du Fotoimport.

Ser du utenfor landets grenser er der svært mye å velge mellom, men to butikker som jeg har veldig gode erfaringer med er B&H Photo i New York og Macodirect i Tyskland. Er du interessert i Polaroidfilm bør The Impossible Project sjekkes ut, de har startet opp igjen produksjon av film til blant annet Polaroid SX-70 og 600 kameraer, samt 8×10″ format.

Lurer du på hvordan du kan fremkalle film anbefaler jeg å sjekke ut en tidligere post her på nettsiden.