Kjøp av bilder

Privatkunder:

For å kjøpe bilder som privatkunde går man inn på bildegalleriet, klikker på bildet man er interessert i og trykker på knappen “Add to cart” ovenfor bildet for å se hvilke alternativer man har for kjøp av det aktuelle bildet.  Hvilke kjøpsalternativer som er tilgjengelig varierer fra bildet til bilde. For eksempel kan man kjøpe bilde utskrevet på lerret eller plakter i ulike størrelser. Noen bilder kan man også kjøpe digital nedlasting av i ulike filstørrelser. Betaling skjer ved bruk av kort (Visa og MasterCard) eller PayPal. Ta gjerne kontakt ved spesielle ønsker.

Firmakunder:

Bedriftskunder kan også kjøpe bildene direkte i nettbutikken med kort eller PayPal dersom de ønsker det. Alternativet er å ta kontakt for å inngå avtale om fakturering ved kjøp. Ønsker dere pakkepriser, abbonementsavtaler, fri tilgang til arkivet eller lignende så ta gjerne kontakt for en prat.

NB! Prisene for utskrifter gjelder kun til privat bruk. Ønsker dere å kjøpe ferdige utskrifter til oppheng på feks hoteller, firmalokaler eller i det offentlige rom så ta kontakt for å få et tilbud. Velger man fanen “Downloads”  kommer det opp priser for kjøp av digital nedlastning dersom det er tilgjengelig for det aktuelle bildet. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.